Startersbegeleiding

Wilt u een onderneming starten en loopt u vast door de grote hoeveelheid vraagstukken waar u mee te maken krijgt als startende ondernemer?

 

Dan is het goed om te weten dat u er niet alleen voor staat. Administratiekantoor Emmeloord biedt namelijk praktische startersbegeleiding aan voor de startende ondernemer.

Financiële Administratie

Naast begeleiding en advies ontzorgen wij de startende ondernemer door de administratie uit handen te nemen. Administratieve werkzaamheden worden veelal onderschat door startende ondernemers, wat tot fouten of zelfs boetes kan leiden. Dit kost vaak meer geld dan het uitbesteden van de administratie.

Wij kunnen uw administratie van A tot Z uit handen nemen. Van het verwerken van mutaties tot het uitvoeren van betaalopdrachten, wij hebben ruime ervaring met deze vorm van dienstverlening.

Mogelijk vindt u de administratieve werkzaamheden leuk of interessant, en wilt u de administratie zelf bijhouden. Het is dan fijn dat er iemand over uw schouder meekijkt of alles conform de wet- en regelgeving gaat. Administratiekantoor Emmeloord kan deze rol vervullen.

Online software

Als administratiekantoor hebben wij gekozen om te werken met het softwarepakket ‘Snelstart’. In onze beleving is dit pakket zeer overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. 

Binnen Snelstart is het mogelijk om ons toegang te verlenen tot uw administratie, waardoor wij een controlerende rol kunnen spelen en u tijdig kunnen adviseren.

Hoezeer wij Snelstart ook kunnen aanraden, kunt u ook altijd bij ons kantoor terecht als u gebruik maakt van een ander softwarepakket. Wij hebben onder andere ervaring met Exact, E-boekhouden, Moneybird en een aantal andere pakketten.

Fiscale diensten

Elke ondernemer heeft te maken met belastingen, het ondernemerschap brengt nou eenmaal fiscale verplichtingen met zich mee.

Of het nu gaat om de aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting of vennootschapsbelasting, uw aangifte wordt altijd met zorg en aandacht opgesteld.

Kunnen we met u meedenken?

Remco weet alles van financiële administratie en fiscale vraagstukken.

Kan hij met u meedenken? Neem contact met ons op, en we maken een afspraak!

Administratiekantoor Emmeloord

Reaal 9-a
8305 BP
Emmeloord

0527 – 612206

info@administratiekantooremmeloord.nl