Financiële administratie

Als ondernemer wilt u vooral ondernemen. Doen waar u goed in bent. Toch is een goede administratie de basis voor ieder gezond bedrijf.

Graag helpen wij u met het verwerken van uw financiële gegevens zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw financiële gang van zaken binnen uw onderneming.

Financiële administratie

Naast begeleiding en advies ontzorgen wij ondernemers door de administratie uit handen te nemen. Administratieve werkzaamheden worden veelal onderschat door (startende) ondernemers, wat tot fouten of zelfs boetes kan leiden. Dit kost vaak meer geld dan het uitbesteden van de administratie.

Wij kunnen uw administratie van A tot Z uit handen nemen. Van het verwerken van mutaties tot het uitvoeren van betaalopdrachten, wij hebben ruime ervaring met deze vorm van dienstverlening.

Mogelijk vindt u de administratieve werkzaamheden leuk of interessant, en wilt u de administratie zelf bijhouden. Het is dan fijn dat er iemand over uw schouder meekijkt of alles conform de wet- en regelgeving gaat. Administratiekantoor Emmeloord kan deze rol vervullen.

Online software

Als administratiekantoor hebben wij gekozen om te werken met het softwarepakket ‘Snelstart’. In onze beleving is dit pakket zeer overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. 

Binnen Snelstart is het mogelijk om ons toegang te verlenen tot uw administratie, waardoor wij een controlerende rol kunnen spelen en u tijdig kunnen adviseren.

Hoezeer wij Snelstart ook kunnen aanraden, kunt u ook altijd bij ons kantoor terecht als u gebruik maakt van een ander softwarepakket. Wij hebben onder andere ervaring met Exact, E-boekhouden, Moneybird en een aantal andere pakketten.

Jaarrekening

Het uitbesteden van een grote klus zoals het opstellen van uw jaarrekening biedt u meer flexibiliteit, tijd- en kostenbesparing. Wij hebben de juiste expertise en kennis van de benodigde tools binnen ons kantoor om dit voor u uit handen te nemen. Kortom: alleen maar voordelen voor u als ondernemer!

Kunnen we met u meedenken?

Remco weet alles van financiële administratie en fiscale vraagstukken.

Kan hij met u meedenken? Neem contact met ons op, en we maken een afspraak!

Administratiekantoor Emmeloord

Reaal 9-a
8305 BP
Emmeloord

0527 – 612206

info@administratiekantooremmeloord.nl