Belastingaangifte

Iedereen in Nederland betaalt belasting over zijn inkomen. Bij werknemers wordt het ingehouden op het brutoloon, en ondernemers betalen inkomstenbelasting over hun winst.

 

 

Jaarlijkse aangifte

Voor veel mensen is de jaarlijkse belastingaangifte een lastige opgave. Het komt vaak voor dat de aangifte verzorgd wordt door een familielid of een andere goede bekende. Voor hen is het echter vaak lastig om van de snel veranderende belastingregels op de hoogte te blijven, waardoor uw aangifte mogelijk onjuist wordt ingevuld (met alle gevolgen van dien).

Daarnaast zien we in de praktijk vaak dat deze mensen onvoldoende op de hoogte zijn van manieren om belasting te besparen. Een gemiste kans dus!

Uw aangifte inkomstenbelasting kunnen wij al verzorgen vanaf € 95,- incl. btw.

Werkwijze

U kunt iets verder op deze pagina een handige checklist vinden, zodat u precies weet welke gegevens aangeleverd moeten worden. Als u alles compleet heeft dan kunt u de gegevens digitaal naar ons opsturen, of persoonlijk langsbrengen bij ons kantoor. Wij zien regelmatig dat de vooraf ingevulde aangifte nog wel eens verkeerde gegevens bevat, waardoor u ten onrechte teveel belasting betaalt. Wij controleren uw jaaropgaven daarom zorgvuldig.

Wij stellen vervolgens de aangifte inkomstenbelasting samen, waarna wij u een uitgebreid rapport toesturen per post. Hier zit een akkoordverklaring bij die wij graag getekend retour ontvangen als u akkoord gaat met de door ons opgestelde aangifte. Pas na uw goedkeuring dienen wij de gegevens in bij de Belastingdienst.

Handige checklist

Op de checklist staan de gegevens die u dient aan te leveren, zodat wij de aangifte inkomstenbelasting voor u kunnen verzorgen. 

Wij verzoeken u alle bewijsstukken die voor u van toepassing zijn af te vinken op de checklist, en gezamenlijk met de bewijsstukken digitaal of per post aan te leveren.

Kunnen we met u meedenken?

Remco weet alles van financiële administratie en fiscale vraagstukken.

Kan hij met u meedenken? Neem contact met ons op, en we maken een afspraak!

Administratiekantoor Emmeloord

Reaal 9-a
8305 BP
Emmeloord

0527 – 612206

info@administratiekantooremmeloord.nl