FacebookTwitter

Onze diensten

  • Financiële administratie
  • Loonadministratie
  • Fiscale diensten
  • Startersbegeleiding
  • Nalatenschapsadviseur

Laatste nieuws

Het is weer tijd voor de belastingaangifte

7 februari 2019 09:39 Belastingaangifte goed en snel geregeld.Voor veel …

Led verlichting voor Administratiekantoor Emmeloord

24 september 2018 12:40 Administratiekantoor Emmeloord heeft een belangrij …

Nu is het de tijd om over te stappen

8 december 2017 12:47 Van accountant of administratiekantoor wisselen do …

Startersevenement

18 oktober 2017 14:08 1 November, Startersevenement Rabobank …

Startersbegeleiding via ikwordzzper.nl

18 oktober 2017 13:56 Administratiekantoor Emmeloord is partner ikwordzz …

Startersbegeleiding

Ervaring.
Administratiekantoor Emmeloord heeft veel zzp-ers en kleinere mkb ondernemingen als klant. Een behoorlijk aantal daarvan is de afgelopen jaren gestart als ondernemer en heeft zich hierbij laten begeleiden door ons kantoor. Daarom hebben wij inmiddels veel ervaring en kennis met betrekking tot de opstart van een bedrijf. In de praktijk betekend dit dat ons kantoor de ondernemer zoveel mogelijk vooraf informeerd over allerlei zaken. Dit voorkomt teleurstellingen en problemen achteraf. We geven duidelijk aan wat de voordelen van het ondernemerschap zijn, maar laten ook goed zien wat de risico's zijn en waar de ondernemer rekening mee moet houden. 

Begeleiding.
Een startende ondernemer is vaak druk met heel veel zaken. Dan kan de administratie gemakkelijk worden vergeten omdat hier geen tijd voor is, dit als minder belangrijk wordt gezien of omdat de ondernemer gewoon een hekel aan administratie heeft. Daarom bieden wij ondernemers verschillende diensten aan waarbij zij ervoor kunnen kiezen hun administratie geheel of gedeeltelijk door ons te laten verzorgen. Dat kan zelfs zover gaan dat wij de facturen voor de ondernemer maken en ook zijn betalingsverkeer afhandelen.....

ikwordzzper.nl
Administratiekantoor Emmeloord is partner van ikwordzzper.nl. Dit is een website met heel veel informatie, tips en adviesen voor startende ondernemers. Ook handige rekentools en links naar andere sites kunnen je helpen bij het opstarten van je bedrijf. Maar ook bestaande ondernemers zullen ongetwijfeld nog hun voordeel kunnen doen met deze site door alle informatie die hier te vinden is.

ikwordzzper