FacebookTwitter

Onze diensten

  • Financiële administratie
  • Loonadministratie
  • Fiscale diensten
  • Startersbegeleiding
  • Nalatenschapsadviseur

Laatste nieuws

Het is weer tijd voor de belastingaangifte

7 februari 2019 09:39 Belastingaangifte goed en snel geregeld.Voor veel …

Led verlichting voor Administratiekantoor Emmeloord

24 september 2018 12:40 Administratiekantoor Emmeloord heeft een belangrij …

Nu is het de tijd om over te stappen

8 december 2017 12:47 Van accountant of administratiekantoor wisselen do …

Startersevenement

18 oktober 2017 14:08 1 November, Startersevenement Rabobank …

Vijf jarig bestaan

12 mei 2016 14:56 Administratiekantoor Emmeloord bestaat vijf jaar! …

Over Administratiekantoor Emmeloord

"Administratiekantoor Emmeloord kan in drie kernwoorden worden beschreven:"

Duidelijk
Cijfers moeten duidelijk zijn, zodat ook u als relatie weet waar u aan toe bent. Uw cijfers zijn onze zorg omdat u als ondernemer meer uit uw bedrijf wilt halen en hierbij duidelijke adviezen wilt ontvangen, zonder elke keer met hoge rekeningen te worden geconfronteerd.
Over onze tarieven zijn we daarom ook heel duidelijk. U weet op voorhand wat de werkzaamheden op jaarbasis zullen kosten en hiervoor betaald u een maandelijks bedrag. Alleen als er sprake is van extra of bijzondere werkzaamheden, zal hierover, eveneens een duidelijke afspraak worden gemaakt. Geen vervelende verrassingen achteraf!

Persoonlijk
Administratiekantoor Emmeloord werkt veel met cijfers en nummers, maar de relatie met u blijft persoonlijk. Als relatie hebt u te maken met een vast aanspreekpunt die alles voor u doet en van al uw gegevens op de hoogte is.
Vragen worden in principe beantwoord op de dag dat u ze stelt. Daarnaast bent u altijd welkom op kantoor. Wij staan u graag te woord en een vers kopje koffie of thee is zo gezet.
Betrokken
Vanuit Administratiekantoor Emmeloord zult u ervaren dat onze dienstverlening verder gaat dan het verwerken van uw administratie of het doen van uw aangiftes. Op basis van uw gegevens, de ontwikkelingen in wet- en regelgeving en andere relevante zaken, zullen wij u zoveel mogelijk informeren en adviseren. Wij geven tijdig aan op welke wijze u binnen uw bedrijf of juist daarbuiten voordeel kunt behalen. Dat zal merkbaar zijn in regelmatig contact, zodat wij geen ‘kantoor op afstand’ zijn, maar voor uw gevoel ‘naast u staan’.