FacebookTwitter

Onze diensten

  • Financiële administratie
  • Loonadministratie
  • Fiscale diensten
  • Startersbegeleiding
  • Nalatenschapsadviseur

Laatste nieuws

Het is weer tijd voor de belastingaangifte

7 februari 2019 09:39 Belastingaangifte goed en snel geregeld.Voor veel …

Led verlichting voor Administratiekantoor Emmeloord

24 september 2018 12:40 Administratiekantoor Emmeloord heeft een belangrij …

Nu is het de tijd om over te stappen

8 december 2017 12:47 Van accountant of administratiekantoor wisselen do …

Startersevenement

18 oktober 2017 14:08 1 November, Startersevenement Rabobank …

Vijf jarig bestaan

12 mei 2016 14:56 Administratiekantoor Emmeloord bestaat vijf jaar! …

Online boekhouden

Boekhouden via internet
Administratiekantoor Emmeloord maakt gebruik van Snelstart.  Het pakket is gebruiksvriendelijk en biedt voldoende mogelijkheden. Voor een bescheiden bedrag per maand kunt u ook zelf uw administratie hierin verwerken en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over software, updates, backups enz.

Altijd
Het voordeel van online boekhouden is dat u altijd en overal zicht hebt op uw administratie. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een computer met internet aansluiting. Veilig en snel logt u in op uw administratie en beschikt u over uw cijfers. Boekt u zelf, dan kijken wij mee en sturen bij als dit nodig is.

Starten
Als u nog geen gebruik maakt van online boekhouden, informeren wij u graag over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend helpen en begeleiden wij u als u besluit met online boekhouden te willen starten.

Niet alleen online
Naast Snelstart online wordt er ook offline gewerkt met Snelstart. Voor iedereen die het liefst de hele administratie uit handen geeft, is dit een prima oplossing. Eens per maand kan de administratie worden ingeleverd en wordt dit weer helemaal verwerkt.

Administratiekantoor Emmeloord heeft daarnaast ruime ervaring met diverse boekhoud software en past zich moeiteloos aan. Het is dus geen voorwaarde dat u Snelstart gebruikt. Het blijft natuurlijk altijd mogelijk de gehele administratie door Administratiekantoor Emmeloord te laten verzorgen.