FacebookTwitter

Onze diensten

  • Financiële administratie
  • Loonadministratie
  • Fiscale diensten
  • Startersbegeleiding
  • Nalatenschapsadviseur

Laatste nieuws

Het is weer tijd voor de belastingaangifte

7 februari 2019 09:39 Belastingaangifte goed en snel geregeld.Voor veel …

Led verlichting voor Administratiekantoor Emmeloord

24 september 2018 12:40 Administratiekantoor Emmeloord heeft een belangrij …

Nu is het de tijd om over te stappen

8 december 2017 12:47 Van accountant of administratiekantoor wisselen do …

Startersevenement

18 oktober 2017 14:08 1 November, Startersevenement Rabobank …

Vijf jarig bestaan

12 mei 2016 14:56 Administratiekantoor Emmeloord bestaat vijf jaar! …

Welkom bij Administratiekantoor Emmeloord

Op het bedrijventerrein “De Munt” in Emmeloord is Administratiekantoor Emmeloord gevestigd. Het kantoor heeft veel kennis en ervaring in huis en is daarmee het ideale administratiekantoor voor veel MKB ondernemers, ZZP-ers, dienstverleners, e.d. Maar ook de particulier kan met de aangifte inkomstenbelasting bij Administratiekantoor Emmeloord terecht.

Door de gekozen opzet, kan veel aandacht aan elke relatie worden gegeven, waarmee zowel de zakelijke, als de particuliere relatie ervaart dat Administratiekantoor Emmeloord een Duidelijk, Persoonlijk en Betrokken kantoor is.

Eigenaar

Chris Weening, eigenaar

In tegenstelling tot veel andere accountants- en administratiekantoren, werkt Administratiekantoor Emmeloord niet op uurbasis. Vooraf wordt een prijs af gesproken voor het werk dat op jaarbasis wordt gedaan en dat geeft rust een duidelijkheid bij de klant. Geen onduidelijke rekeningen of vervelende verrassingen achteraf!

"Als ik mijn accountant bel met een vraag, heb ik de volgende dag al een rekening op de mat liggen"... Wie herkent dit niet? Bij Administratiekantoor Emmeloord zal dat niet gebeuren, want daar worden vragen tussendoor niet alleen zo snel mogelijk beantwoord, maar ook nog eens kosteloos.


Continuiteit.

Administratiekantoor Emmeloord dat in 2011 als eenmanskantoor is gestart, heeft inmiddels vier ervaren medewerkers in dienst. Dit maakt het mogelijk de werkzaamheden goed te verdelen en zorgt voor continuiteit van het kantoor in tijden van vakantie of ziekte.